Влада

Мер розширив склад оргкомітету з підготовки до святкування Дня Житомира та виключив з нього «Рекламне джерело»

27 July 2018, 15:53

Мер Житомира Сергій Сухомлин збільшив склад організаційного комітету з підготовки до святкування цьогорічного Дня міста до 35 осіб.

Розпорядження про зміни у складі оргкомітету Сухомлин підписав 26 липня.

Нагадаємо, у затвердженому 19 червня складі оргкомітету було 28 людей. Своїм розпорядженням мер виключив з членів організаційного комітету комерційного директора ТОВ «Рекламне джерело» Наталію Міфаник та ввів ще вісім людей: директора Житомирської обласної філармонії ім.Святослава Ріхтера Сергія Даценка; директора КП «Парк» Ігоря Леонченка; директора Житомирського академічного театру ляльок Сергія Мисечка; в.о. директора Житомирського обласного центру народної творчості Валерія Нужду; в.о. начальника управління культури і туризму ОДА Тетяну Парфентієву; директора департаменту бюджету та фінансів міської ради Діну Прохорчук; директор КП «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста» Інну Сергійчук; директора юридичного департаменту міської ради Євгенія Черниша.

Як повідомляв Житомир.info, 16 липня управління культури Житомирської міської ради на ProZorro розмістило оголошення про проведення тендеру ну із закупівлі послуг «Заходи з нагоди відзначення 1134-річниці від дня заснування міста Житомира»: початок аукціону був запланований на 1 серпня, технічне завдання займало 18 сторінок. 18 липня мер Житомира Сергій Сухомлин заявив, що нічого не знає про оголошений тендер на закупівлю послуг з організації святкування Дня міста вартістю 2 млн грн, і передбачив, що тендер буде скасований. 20 липня управління культури скасувало цей тендер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста оргкомітет  
Матеріали по темі