Місто

​Купив диван - виграв подорож до Італії: гіпермаркет меблів ROLF розіграв подарунки у свій День народження

1 August 2018, 17:20

Гіпермаркет меблів ROLF весело та гучно відзначив день народження. На святкування завітало кількасот житомирян, які вже встигли придбати тут меблі.

“Ми хотіли купити диван. Шукали по всьому місту, але приїхали в ROLF і знайшли те, що нам потрібно. Дуже задоволені”, - розповідає Тетяна Шелестова.

З нагоди свого дня народження ROLF влаштував свято конкурсами, призами, фотосесією та розважальною програмою для дітей. Серед покупців розіграли цілу купу подарунків: посуд, меблі, подарункові сертифікати та побутову техніку.


“Для розіграшу я не розраховувала на те, що щось отримаю. Не так часто буває, що можна отримати подарунок просто так за те, що ти купив якусь річ для себе”, - посміхається Олена Журавель.

“Я не був присутній на цих розіграшах попередніх. І подумав: мабуть, приїду цього разу. Приїхав, думаю: було б файно, якби виграв пилосос. І виграв пилосос”, - говорить В’ячеслав Паламарчук.

Наталія з сином виграли телевізор.

“Моя бабуся колись при Радянському Союзі у лотерею виграла пральну машинку. Але вона грала все життя. А ми у цьому магазині зробили першу покупку і одразу виграли”, - розповідає Наталія Березовська.

Найголовнішим і найбажанішим подарунком стала подорож на двох до Італії. І навколо неї розгорнулися справжні пристрасті. Переможцю довелося бігти у машину за документами, щоб підтвердити свою особу та не втратити можливість поїхати у подорож.

“Я шокований. Я хотів виграти подорож, але не очікував , що виграю”, - говорить Дмитро Мозговий.

Гіпермаркет ROLF обіцяє і надалі радувати своїх клієнтів якісними меблями та приємними сюрпризами, а покупці бажають магазину розвиватися та процвітати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: реклама ROLF  
Матеріали по темі