Місто

​У Житомирі більше не їздитимуть маршрутки №4 – закінчився термін дії договору

4 August 2018, 12:58

З понеділка, 6 серпня, у Житомирі припиняють курсувати маршрутки №4 на Крошню.

Інформацію про це у коментарі Житомир.info підтвердив «транспортний» заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук.

«Закінчився термін дії договору з перевізником, відповідно він припиняє обслуговувати маршрут. Новий договір не укладається, маршрут залишається без перевізника, і з понеділка, 6 числа, припиняє своє існування. На Крошні ми маємо нові автобуси, відповідно, один маршрут скорочується. Дали більші, кращі (нові комунальні автобуси №№53 та 53А, ред.), забрали менші і гірші, відповідно, відпадає нікому не потрібна конкуренція і обгони на дорогах», - пояснив Дмитро Ткачук 4 серпня.

Нагадаємо, у червні 2018 року в управлінні транспорту і зв’язку Житомирської міської ради розповідали про зміну схеми руху маршруту №4 у зв’язку з виходом на маршрути 53 і 53А нових комунальних автобусів. Власницею маршруту № 4 є Бабкіна Т.А.

Як повідомляв Житомир.info, 7 червня 2018 року на маршрути «53» та «53-А» вийшли 14 нових комунальних автобусів. 11 липня заступник мера проаналізував перший місяць роботи комунальних автобусів за критеріями: загальний ефект, водії, технічні недоліки, пальне та перспективи. До кінця літа очікується наступна партія з 23 автобусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрут перевізник Крошня  
Матеріали по темі