Місто

​У Житомирі затягується ремонт вулиці Перемоги: дорожники готують останню ділянку

14 August 2018, 17:21

У неділю, 12 серпня, в Житомирі відкрили чергову капітально відремонтовану ділянку вулиці Перемоги – прогін від Домбровського (магазин «Килими») до вулиці Лесі Українки.

Про це у коментарі 14 серпня Житомир.info розповів радник Житомирського міського голови Юрій Антіпов, який курує ремонт житомирських вулиць.

«Цю ділянку відкрили ще у неділю, 12 серпня. На даний момент ведуться роботи з підготовки завершальної ділянки протяжністю близько 100 метрів – від вулиці Лесі Українки до майдану Короленка. Сьогодні я туди виїжджав, ведуться роботи по зливоприймачам і частково по колодязям. Розраховуємо на те, що в понеділок, 20 серпня, компанія-підрядник повинна буде приступити і закрити останню ділянку. Також протягом цього тижня вони знаходяться в активній фазі з благоустрою пішохідних зон, де було заниження бордюрів. Сьогодні також було виїзне засідання з цього приводу, визначили фронт необхідних робіт та обговорили, що робити з деревами, які потрапляють у пішохідну зону. Мова йде про 4 дерева, які, швидше за все, необхідно буде видалити», - розповів радник мера.

Зі слів Юрія Антіпова, 15 серпня комісія озвучить висновок щодо дерев, які потрапляють у пішохідну зону.

Радник уточнив, що роботи на вулиці Перемоги виконує ТОВ «Асфальт Плюс», яке нещодавно виграло ще один тендер на капітальний ремонт вулиці Київської (від майдану Соборного до вулиці Небесної Сотні). Рух на ділянці, яку готують до ремонту, не перекритий.

Нагадаємо, на брифінгу 7 серпня 2018 міський голова Сергій Сухомлин розповідав, що за гарної погоди дорожні роботи по вулиці Перемоги в Житомирі завершаться вже до 12 серпня цього року. Погода утримується суха і спекотна, однак у терміни підрядник не вклався.

Нагадаємо, укінці липня вулицю Перемоги знову перекрили у зв'язку з продовженням капремонту.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2018 року дорожники відремонтували частину вулиці Перемоги біля російського кладовища. 11 липня виконком розкритикував роботу дорожників, а мер поїхав особисто перевірити. Ділянку біля російсько-вільського цвинтаря ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд, через проспект Незалежності. Роботи виконувало ТОВ «Асфальт Плюс», яке виграло тендер.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вул. Перемоги асфальт  
Матеріали по темі