Місто

​На вулиці Перемоги в Житомирі перекриють останню ділянку для ремонту, транспорт знову пустять в об’їзд

17 August 2018, 10:15

У зв’язку з проведенням з 20 по 21 серпня 2018 року капітального ремонту вул. Перемоги на ділянці від майдану Короленка до вул. Лесі Українки буде тимчасово перекрито рух транспорту.

Про це 17 серпня повідомила прес-служба Житомирської міської ради з посиланням на управління транспорту і зв’язку.

«Рух транспорту в бік мікрорайону Богунія буде перенаправлений з вулиці Перемоги по вул. Юрка Тютюнника на вулицю Лесі Українки та з майдану Короленка по вул. Короленка на вул. Чехова та вул. Лесі Українки. У зворотному напрямку з мікрорайону Богунія до центру міста від перехрестя вул. Лесі Українки до вул. Покровської або від перехрестя вул. Лесі Українки до вул. Чехова та до вул. Короленка в бік центру міста», - інформує прес-служба.

Схема об'їзду транспорту. Червона лінія - перекрита ділянка, зелена - рух у бік Богунії, синя - від Богунії

Нагадаємо, в неділю, 12 серпня, в Житомирі відкрили чергову капітально відремонтовану ділянку вулиці Перемоги – прогін від Домбровського (магазин «Килими») до вулиці Лесі Українки. Роботи виконує ТОВ «Асфальт Плюс». Радник Житомирського міського голови Юрій Антіпов розповідав, що станом на 14 серпня велися роботи з підготовки до капремонту останньої ділянки вулиці Перемоги.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2018 року дорожники відремонтували частину вулиці Перемоги біля російського кладовища. 11 липня виконком розкритикував роботу дорожників, а мер поїхав особисто перевірити. Ділянку біля російсько-вільського цвинтаря ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд, через проспект Незалежності. На брифінгу 7 серпня 2018 міський голова Сергій Сухомлин розповідав, що за гарної погоди дорожні роботи по вулиці Перемоги в Житомирі завершаться вже до 12 серпня цього року. Погода утримується суха і спекотна, однак у терміни підрядник не вклався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вул. Перемоги  
Матеріали по темі