Події

ДТП на житомирському перехресті: після зіткнення з ВАЗ Lanos в’їхав у припарковану хлібовозку

20 August 2018, 11:28

На перехресті вулиць Довженка і Святослава Ріхтера (колишня 1 Травня) у Житомирі 19 серпня зіштовхнулися легковики, після чого один з них в’їхав у зад ГАЗелі.

Про це Житомир.info розповіли водії, які їхали повз.

«Два авто, одне стоїть на Довженка, одне на Ріхтера заїхало під хлібовозку. На місці стоїть патрульна машина», - розповів свідок.

Учасниками дорожньо-транспортної пригоди були автомобілі Daewoo Lanos, ВАЗ (Lada) та ГАЗель, - розповіли у патрульній поліції Житомирської області.

За даними патрульних, які були на місці події, у ДТП постраждав водій Lanos.

«Повідомлення про ДТП з потерпілими надійшло 19 серпня о 07.22. За попередніми даними, водій Daewoo Lanos проїжджав перехрестя Довженка-Святослава Ріхтера на заборонений сигнал світлофора та здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ, який рухався на зелений сигнал світлофора. Після зіткнення Lanos продовжив рух та в'їхав в припаркований ГАЗ, водія якого на той час в кабіні не було. Всі автомобілі-учасники дорожнього руху отримали механічні ушкодження. Водій автомобіля Lanos, у якого виявили ознаки алкогольного сп'яніння, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до травмпункту ЦМЛ №1. На місце події викликано слідчого та забезпечено охорону місця події», - поінформувала поліція.

Як повідомляв Житомир.info, 16 серпня у Любарському районі Житомирської області «Жигулі» врізались у припаркований КамАЗ, водія забрали до реанімації.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія перехрестя  
Матеріали по темі