Місто

​Справа про «ляпас», який дали житомирянину Федірку більше 4 років тому, наближається до завершення

21 August 2018, 17:47

21 серпня в Корольовському суді м. Житомира проходить вирішальне судове засідання щодо «ляпаса», який отримав житомирянин Федірко від активіста Валерія Арушаняна під час суперечки в облдержадміністрації у 2014 році.

Як повідомляє з судової зали кореспондент Житомир.info, прокурор просить визнати Арушаняна винним і призначити йому штраф - 100 неоподатковуваних мінімумів громадян. Засідання розпочалося о 17.30.

Заключне судове засідання вдень 21 серпня анонсував сам Валерій Арушанян.

«Друзі, 21.08 о 17.00 в Корольовському районному суді Житомира вирішальне судове засідання по так званій справі «ляща». Будуть судові дебати. Щоправда, якщо знову хтось не зірве. 3 роки і 7 місяців йдуть суди. За цей час один суддя пішов на пенсію і помінялося три прокурори», - написав активіст у своєму фейсбук і зазначив, що не має жодних ілюзій щодо правосудного рішення.

О 18.20 стало відомо, що рішення у справі оголосять в середу, 22 серпня.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2014 року після словесної перепалки з представником Автомайдану Валерієм Арушаняном активний житомирянин Андрій Федірко отримав ляпаса і викликав «швидку допомогу» та міліцію. Підтримати житомирянина приїжджали активісти із Рівного. Одне з лютневих судових засідань тривало менше 5 хвилин, бо Федірко захворів і не з’явився до суду.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд Федірко ляпас Арушанян  
Матеріали по темі