Місто

До 1 вересня підрядник має повністю здати відремонтовану дорогу по вулиці Перемоги, - радник мера

23 August 2018, 10:11

До 1 вересня влада Житомира розраховує на повне завершення капітального ремонту дороги по вулиці Перемоги – від вулиці Каракульної до майдану Короленка.

Про це у коментарі Житомир.info 23 серпня повідомив радник Житомирського міського голови Юрій Антіпов.

«21 серпня був завершений капітальний ремонт останньої ділянки покриття дорожнього полотна по вулиці Перемоги – від вулиці Лесі Українки до майдану Короленка. До 1 вересня повинен буде зданий весь об’єкт в експлуатацію. Остаточні явища– два з’їзди на Сціборського, ліквідація усадки по 2-3 люках і завершення роботи на тротуарній зоні, де було пониження бортів. Розраховуємо, що наступного тижня відбудеться повна здача об’єкту», - сказав радник мера.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтом дороги 20-21 серпня на ділянці від майдану Короленка до вул. Лесі Українки перекривали рух транспорту.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2018 року дорожники відремонтували частину вулиці Перемоги біля російського кладовища. Роботи виконує ТОВ «Асфальт Плюс». 11 липня виконком розкритикував роботу дорожників, а мер поїхав особисто перевірити. Ділянку біля російсько-вільського цвинтаря ремонтували три дні, і весь цей час транспорт рухався в об’їзд. 12 серпня відкрили чергову капітально відремонтовану ділянку вулиці Перемоги – прогін від Домбровського (магазин «Килими») до вулиці Лесі Українки. Юрій Антіпов розповідав, що станом на 14 серпня велися роботи з підготовки до капремонту останньої ділянки вулиці Перемоги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дорога ремонт вул. Перемоги асфальт  
Матеріали по темі