Влада

Колишній заступник мера Житомира хоче бути начальником трамвайно-тролейбусного управління

23 August 2018, 14:55

Колишній заступник мера Житомира Євгеній Демчик хоче працювати начальником комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

Декларацію кандидата на посаду Демчик оприлюднив 20 серпня.

До речі, в декларації вказане місце роботи – м.Житомир, а посада, яку бажає зайняти кандидат – начальник, втім, у міській раді уточнили, що мова йде саме про посаду керівника ТТУ.

У власності родини є лише квартира в Житомирі площею 36 кв.м, яка з жовтня 2011 року належить дочці Євгенія Демчика. Інформації про автотранспорт та іншу нерухомість в декларації немає.

Кандидат на посаду в 2017 році отримав 43 тис. 982 грн зарплати в ПП «Продмаркет Океан», яке належить депутату Житомирської міської ради від ВО «Батьківщина» Людмилі Кропивницькій. Дружина Наталія працює в головному територіальному управлінні юстиції у Житомирській області, де за минулий рік отримала 67 тис. 339 грн зарплати.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому у вересні 2017 року Демчик говорив, що отримує зарплату 15 тис. грн.

Євгеній Демчик вказує, що він є головою Житомирської обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів. В реєстрі громадських об’єднань є інформація, що Демчік – один із засновників громадської організації «Антикорупційний рух Житомирщини», яку зараз очолює Володимир Гірук, але в декларації ця інформація відсутня.

Нагадаємо, начальник ЖТТУ Андрій Нечуйвітер звільнений за власним бажанням з 6 липня 2018 року. З 18 липня обов’язки начальника цього підприємства покладені на першого заступника Олега Таможського.

Як повідомляв Житомир.info, Євгеній Демчик був призначений заступником мера у вересні 2014 року, коли в.о. мера була Любов Цимбалюк, яка зараз очолює фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді. 30 листопада 2015 року новообрана міська рада проголосувала за призначення нових заступників мера Житомира, а Демчика звільнили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Демчик ТТУ декларація  
Матеріали по темі