Місто

​У Житомир на фестиваль косплею з’їхалися більше 100 живих персонажів коміксів та мультфільмів

25 August 2018, 12:34

25 серпня у Житомирському драмтеатрі розпочався фестиваль косплею «Акаріфест-2018», який є всеукраїнським і проходить у Житомирі вшосте.

Зі слів організаторів, участь у цьогорічному заході візьмуть більше 100 учасників з усієї України - косплеєрів, артистів, майстрів, художників та інших власників незвичних талантів.

«Косплеєри – це люди, які шиють собі костюми різних персонажів, коміксів, фільмів, мультиків, літератури, самі вигадують. Шиють своїми руками і потім демонструють своє вбрання людям. Сьогодні в них конкурс, він розпочнеться о 13 годині. Цей фестиваль проходить вшосте у Житомирі, у драмтеатрі втретє. Переможці отримають призи від партнерів, спонсорів, дипломи і статуетки. Загальний бюджет призового фонду – 10 тисяч гривень», - розповів Житомир.info організатор фестивалю Давид Костін.

Фестиваль одноденний, у програмі - масштабний конкурс косплею, сотні улюблених персонажів, виставка-ярмарок, змагання з кіберспорту, тематичні зони, розважальна програма, турніри, презентації, лекції, майстер-класи, ігри, конкурси та гала-концерт.

Організатори стверджують - дата проведення заходу не пов'язана з відзначенням Дня незалежності і щороку відрізняється на один день.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кюстюм фестиваль косплей  
Матеріали по темі