Новини компаній

Пошук підробітку у Житомирі: зручно, безпечно і дуже вигідно

28 August 2018, 15:32

Знаходити додаткову роботу у великому місті досить просто. Але ще простіше і безпечніше – користуватися для цього спеціалізованими сучасними можливостями. Мова йде про онлайн-сервіс Kabanchik.ua – за допомогою нього підробіток у Житомирі став максимально доступним. Проект дозволяє додатково заробляти, виконуючи завдання від прямих замовників. Причому, послуги можуть бути найрізноманітнішими: від кур’єрської доставки до розробки сайтів.

Пошук додаткової роботи за 5 хвилин на день

Саме стільки часу в середньому треба, що передивитися замовлення за день та подати заявки на виконання. Вірогідність успішного пошуку при цьому дуже велика. Але про все – більш детально.

На сайті не передбачений традиційний пошук підробітку – бо він неефективний та забирає багато часу. Натомість пропонується інші схема: прямі замовники послуг оформлюють завдання на конкретний об’єм робіт. Правила вимагають від замовників вказувати умови: час виконання та заплановану суму оплати.

Замовник оформив завдання. Що далі? Система автоматично розсилає посилання на нього виконавцям, які підписані на цю категорію послуг. Отримавши сповіщення, спеціалісти вивчають умови. Кому вони підходять – подають заявки на виконання. Далі замовник може обрати одного виконавця – саме він працюватиме над завданням та отримає кошти.

Ким бути: найпопулярніші послуги серед містян

У місті є великий попит на кваліфікованих спеціалістів. Зокрема, на Kabanchik.ua розміщують багато завдань на ремонт ноутбуків: від чищення до заміни елементів. Якщо є відповідні навички, можна постійно знаходити подібні варіанти для підробітку. Користуються популярністю і наступні категорії послуг:

1. Будівництво та ремонт – всі види оздоблення, плиткові роботи, спорудження об’єктів, роботи «під ключ».

2. Домашній майстер – послуги електрика, сантехніка, будь-якого іншого спеціаліста з домашнього ремонту.

3. Кур’єрська доставка – переміщення посилок, покупок, квітів, подарунків в межах міста.

4. Клінінгові послуги – всі види прибирання, хімчистка м’яких меблів, миття вікон.

5. Робота в Інтернеті – дизайн, розробка та просування сайтів, пошук інформації, копірайтинг та багато іншого.

На Kabanchik.ua користується попитом послуга ремонт комп’ютерів, а також ремонт великої побутової техніки. В обох випадках замовники переважно бажають, щоб виконавці відновлювали техніку на місці, не витрачаючи час та кошти на її перевезення до майстерні.

Безпечні умови роботи

Правилами сервісу передбачений максимально можливий захист виконавців від ризиків, а також на сайті є завдання, які оформлюються через «Безпечну угоду». Це опція, при якій замовник вносить передплату і бронює її на сайті. Виконавець може працювати, маючи впевненість в оплаті якісно виконаної роботи.

Щоб приєднатися до лав виконавців сервісу, треба пройти досить швидку і безкоштовну реєстрацію з перевіркою даних. Це дасть змогу отримати статус «Перевіреного виконавця» і повноцінно використовувати можливості проекту. Не завадить встановити мобільний додаток для виконавців – з ним зручніше шукати підробіток.

Щодо кількості завдань – вона постійно збільшується. Представники сервісу пов’язують це зі зручністю: замовники послуг оцінили можливість швидко знаходити перевірених спеціалістів, тож стабільно оформлюють нові завдання.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі