Місто

​Вирішення нагальних проблем не виходячи з дому – майбутнє у сфері обслуговування квартир та будинків

30 August 2018, 10:21

Управляюча компанія «Полісся» рада повідомити Вам, що задля швидкого та якісного обслуговування житомирян ми розробили та запровадили власну систему ведення та обробки звернень мешканців будинків, з якими ми співпрацюємо. Саме у нас, вперше у сфері обслуговування будинків та прибудинкових територій, почав свою роботу менеджер по роботі з клієнтами.

- В чому полягає перевага нової системи?

- Нова система обробки звернень громадян дозволила нам швидше реагувати на проблеми, які виникають у власників квартир, та полегшило процедуру подання заявок на ремонт для наших клієнтів. Тепер достатньо подзвонити нам чи залишити повідомлення зі своїми даними в особистих повідомленнях будь-якої зручної соціальної мережі.

- Наскільки дієвим зарекомендувало себе нововведення?

- Вже зараз ми приймаємо та обробляємо близько сотні заявок в день. Це різноманітні питання, що стосуються квартир, будинків чи прибудинкових територій, заявки на ремонт систем водопостачання та відведення, електромереж, покрівель чи підвалів. Завдяки тому, що ми запровадили спрощену схему подання заявок, їх стало на порядок більше, так як людям не потрібно йти, чекати в черзі та писати заяви вручну, і тому ми тепер більше проінформовані про стан будинків та прибудинкових територій та можемо раціонально та ефективно працювати.

- Розширення послуг та впровадження нововведень відображається в платіжках для мешканців квартир?

- Ні, це ніяк не збільшує плату. Ми так само надаємо послуги за цінами, подекуди нижчими за ЖЕКівські, тому нашими задоволеними клієнтами щодня стають дедалі більше власників квартир та будинків.

Ми завжди будемо раді допомогти, адже Ваш комфорт-це наш обов'язок.

Наші номери телефонів: 0412552140; 0933264219; 0682295755.

Також знайти нас Ви можете у зручній для Вас соціальній мережі: facebook.com/ukpolissya або instagram.com/ukpolissya.

З повагою, Управляюча Компанія «Полісся»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: УК "Полісся"  
Матеріали по темі