Місто

Влада Житомира за капітальний ремонт 700 метрів вулиці на Мальованці збирається заплатити майже 3 млн грн

4 September 2018, 09:50

Управління комунального господарства Житомирської міської ради 3 вересня оголосило тендер на капітальний ремонт вул. Західна (від вул.Святого Йоана Павла ІІ до вул.Каховської). Очікувана вартість – 2 млн 878 тис. 468,20 грн.

Аукціон планують провести 20 вересня.

«Строк виконання робіт – до 01.11.2019 року, за умови своєчасного фінансування», - зазначається в проекті договору про закупівлю робіт.

Ділянка дороги на Мальованці, яку планують капітально відремонтувати – майже 700 метрів.

В грудні 2017 року КП «УАШ» оприлюднювало інформацію про виконані роботи, зокрема, в червні виконували поточний ремонт на вул.Західна і станом на кінець минулого року тривали роботи на вул. Західна (від вул. Каховська до вул. Березівська).

Нагадаємо, управління комунального господарства уклало договір з ТОВ «Асфальт Плюс» на капітальний ремонт майже 850 метрів вул. Київська (від майдану Соборного до вул. Небесної Сотні), за роботу збираються заплатити 15,4 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 18 квітня поточного року виконком Житомирської міської ради затвердив перелік з 10 об’єктів капітального ремонту, реконструкції вулиць та доріг в обласному центрі на 2018 рік. Тоді ж начальник управління комунального господарства Олександр Марцун пояснював, що відповідно до законодавства, всі об’єкти капітального ремонту мають 10 років гарантії, якщо це асфальтобетонне покриття з вирівнюванням, то вартість робіт становить приблизно 600 грн за 1 кв. м, поточний ремонт – 380-420 грн за 1 кв. м.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер дорога Мальованка вул.Західна  
Матеріали по темі