Події

У селі Житомирської області під час пожежі згорів сарай з худобою та гараж з мотоциклом

5 September 2018, 13:01

4 вересня о 15:10 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу літньої кухні та сараю на території приватного домоволодіння в смт Полянки Баранівського району.

Про це 5 вересня інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«З’ясувалося, що вогнем повністю охоплені сарай, гараж та покрівля літньої кухні. Усі три споруди дерев’яні. Також існувала загроза поширення полум’я на два житлові будинки, розташовані на відстані 2-х м від осередку горіння. Зважаючи на усі фактори ризику, керівник гасіння пожежі залучив ще одне відділення вогнеборців. Окрім цього на допомогу під’їхав ще автомобіль Баранівського лісгоспу. Одночасно з гасінням рятувальники також подавали воду на охолодження сусідніх будівель. Вогнем знищено сарай, гараж та мотоцикл, що в ньому знаходився, домашню птицю та худобу, а також покрівлю літньої кухні. Проте рятувальникам вдалося запобігти розповсюдження горіння в середину літньої кухні та на два житлові будинки», - йдеться у повідомленні.

На ліквідацію надзвичайної події залучалося 6 рятувальників, 2 пожежні автомобілі, а також автоцистерна та 2 працівника лісгоспу.

За попередньою інформацією, загоряння сталося через коротке замкнення в електромережі. Застаріла проводка була прокладена по дерев’яній стіни сараю. Остаточна причина наразі встановлюється.

Як повідомляв Житомир.info, 17 вересня 2016 року в селі Омильне Романівського району Житомирської області внаслідок пожежі вщент згорів будинок, сарай з худобою та літня кухня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Баранівський район ДСНС пожежа сарай худоба  
Матеріали по темі