Події

На території одного з каньйонів Коростишева з триметрової висоти впала жінка

5 September 2018, 14:11

4 вересня о 19:04 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників, аби дістати людину з провалля.

Про це сповістили медики, які вже перебували на місці пригоди, що трапилася на території одного з каньонів в м. Коростишів, - пише 5 вересня прес-служба ДСНС у Житомирській області.

«По прибуттю бійців ДСНС з’ясувалося, що через власну необережність 33-річна дівчина впала з 3-метрової висоти на землю та зламала ліву руку. Її товариш відразу ж викликав медиків та перебував біля неї до їх приїзду. Рятувальники посадили дівчину в інвалідний візок, який надали медичні працівники та, прив’язавши до нього рятувальні мотузки, витягли потерпілу з провалля. Дівчину госпіталізували до Коростишівської центральної районної лікарні. О 19:45 чергове відділення у складі 4 чоловік повернулося у розташування частини», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 15 червня 2018 року в Житомирі рятувальники підіймали та транспортували до карети швидкої медичної допомоги дівчину, яка впала зі скелі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС Коростишів каньйон  
Матеріали по темі