Місто

«Житомир – 2038»: спецпроект до Дня народження міста

8 September 2018, 10:21

Щороку Житомир змінюється. Якісь проблеми у нашому місті вирішуються, а якісь, здається, будуть супроводжувати його завжди. Втім, прогрес не стоїть на місті і не зможе оминути Житомир. Автори трилогії «Назад у майбутнє» передбачали, що у 2015 році ми будемо літати на ховербордах та носити кросівки, які застібаються автоматично, чим, безумовно, дещо переоцінили науково-технічний прогрес. Ми теж не претендуємо на достовірність передбачень, а перевірити їх зможемо лише через 20 років. Отже, вашій увазі серія «знімків з майбутнього» до 1134-ї річниці нашого міста: «Житомир – 2038».

Житомирське ТТУ вирішило не чекати, поки в центрі міста з’являться ідеально рівні дороги.

Стихійна торгівля у Житомирі нарешті стала цивілізованою: тепер тут приймають будь-які способи оплати (але чеків не видають).

Хоумборди біля під’їздів в епоху Інтернету речей - це як паперова книжка посеред бездушних електронних «читалок».

Голографічні оголошення набагато більш ефективні за паперові, коли треба вчасно попередити житомирян про планове відключення води. Особливо, якщо його переносили. А потім ще раз переносили...

Міськрада не перестає дивувати концертами популярних та відомих гуртів. Принаймні, колись вони всі були відомі.

Тендер на завершення реконструкції стадіону «Спартак» виграла ТОВ «Роб-Буд» з планети Кібертрон. У міській раді запевняють, що роботи буде завершено до кінця року.

Центр міста розбудовується. З’являються все нові і нові хмарочоси. Пустир на розі вулиць Київської та Театральної визнали архітектурною пам’яткою

Цьому місту потрібна нова субвенція.

Житомирські перевізники виходять на європейські ринки.

5b93786a5fe63_original.jpg

Житомир.info 32 роки забезпечує житомирян оперативною та актуальною інформацією. (Так, і через 20 років ми нікуди від вас не дінемось).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста майбутнє  
Матеріали по темі