Влада

Президент Петро Порошенко: Житомир – одне з кращих міст в Україні, з найкращим мером

8 September 2018, 12:40

8 вересня президент України Петро Порошенко разом із дружиною Мариною особисто привітали житомирян із Днем міста на Михайлівській. Президент заїхав до Житомира перед своїм візитом до Вінниці.

«Вітаю вас зі святом! Сьогодні всі запланували, щоб ми поїхали у Вінницю на День міста. А я кажу: чому тільки у Вінницю? Чому не в Житомир? Зустрітись, привітатись і показати, що Житомир - це теж одне з найкращих міст України, з найкращим мером і з найкращими житомирянами і житомирянками!», - сказав Петро Порошенко.


Разом із подружжям Порошенків до Житомира приїхав і віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко.

«Сьогодні дуже багато міст України святкує дні народження: Дніпро, Миколаїв, Вінниця, Луцьк. І Житомир, який в принципі завжди був патріотичний, історичний, працьовитий, науковий, творчий. Тут завжди були дуже творчі люди. Я думаю, що дуже класно, коли президент України зможе привітати не тільки Вінницю, але й привітати Житомир, заїхати, поспілкуватись із людьми. У нас немає офіційного візиту, у нас просто є момент, коли можна прийти, поспілкуватись, зустрітись із журналістами», - розповів віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко.

До вітань долучився і мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Ми запросили президента і я вдячний, що він приїхав. Для нас дуже важливо показати, що не тільки Вінниця має честь запросити президента, і не тільки Вінницю президент може вітати на День міста, а всі міста України. І Житомир в тому числі. Я хочу побажати, щоб місто поступово ставало молодим містом. Щоб молодь залишалась в місті. Сьогодні велике свято для житомирян. Класного всім настрою, святкуймо!», - привітав житомирян мер міста Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, до Житомира приїхав президент України разом з дружиною: вони прогулювались Михайлівською та вітали людей з Днем міста.

Зранку 8 вересня на офіційному сайті президент з’явилося вітання житомирянам з Днем міста.

Як повідомляв Житомир.info, на День міста 8 та 9 вересня у Житомирі покажуть «5 мюзиклів про кохання». План заходів.

1 вересня привітати із початком нового навчального року учнів гімназії №3 приїхала дружина президента України Марина Порошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День міста Порошенко президент Михайлівська  
Матеріали по темі