Події

У райцентрі Житомирської області поліцейські розшукали сестер-близнючок, які після школи не повернулися додому

14 September 2018, 16:52

13 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що напередодні зникли безвісти двоє сестер з районного центру Житомирської області. Проведеними розшуковими заходами поліцейські оперативно встановили місце знаходження мандрівниць.

Про це інформує ювенальна превенція у Житомирській області.

14 вересня у прес-службі ГУНП у Житомирській області Житомир.info розповіли, що сестер-близнючок знайшли у знайомих.

«Зранку 13 вересня до поліції Коростеня надійшло повідомлення про зникнення 15-річних сестер-близнючок. 12 вересня дівчата мали забрати зі школи меншого братика, але дитина повернулася з навчального закладу сама. Не прийшли дівчата і на ніч додому. Тому батьки самостійно почали їх шукати, проте, все ж звернулися до поліції. Правоохоронці опитавши людей з’ясували, що дівчата вирішили заночувати у знайомих, та забули попередити рідних. З дівчатами проведено превентивну бесіду, а їх батьків попереджено про відповідальність щодо належного виконання обов’язків по вихованню своїх дітей», - розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 вересня 2018 року поліцейські розшукали 15-річну жительку Бердичівського району, яка поконфліктувавши з матір’ю, пішла з дому.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Коростень поліція розшук сестри-близнючки  
Матеріали по темі