Події

​На ринку в Житомирській області посварилися чоловіки: продавцю вікон стріляли під ноги, його опонент каже – то була петарда

18 September 2018, 13:58

16 вересня на ринку в селищі Нова Борова Хорошівського району Житомирської області чоловік вистрелив під ноги іншому і зник з місця події.

Про це Житомир.info 17 вересня розповів житомирянин на ім’я Андрій, в чий бік стріляли. Чоловік не хоче, щоб справу «зам'яли», і розповідає.

«У неділю, 16 вересня, мій конкурент з віконного бізнесу застосував вогнепальну зброю на очах у десятків людей і зник з місця події. Була викликана опергрупа та написана заява до поліції. Я працюю на житомирській фірмі, яка займається вікнами. У неділю ми перебували на ринку у Новій Боровій, приїхав конкурент з вогнепалом, почав направляти в мій бік зброю та вистрелив бойовим патроном мені під ноги. На щастя, ноги цілі, але це наче лихі 90-ті з усіма витікаючими», - розповів Андрій 17 вересня.

Наступного дня він уточнив, що перебував у Новій Боровій від своєї фірми з виїзною виставкою – зразками продукції, каталогами та візитівками.

«Чоловік, про якого йде мова, під’їхав до нас машиною та зі словами «Я вам сказав тут більше не стояти» вийняв пістолет і погрожував прострелити колеса нашого авто. Перевернув нашу виставку, вистрелив мені під ноги, забрав гільзу і кинув свою візитку зі словами: «Чекаю вас на «стрілці». Через 5 хвилин щоб вас тут не було». Ми викликали поліцію, дали покази разом з свідками і поїхали на Житомир», - розповів Андрій.

Чоловік на ім’я Микола, який, за версією Андрія, стріляв йому під ноги, по телефону розповів Житомир.info свою версію конфлікту. Він стверджує, що ніякий не конкурент своєму опоненту, а вистрелила петарда, а не пістолет.

«То був не пістолет, а петарда, яку хтось кинув. Якби я їздив по базару і стріляв з пістолета, то вже сидів би за решоткою. З чого все почалося. Є таке селище Іршанськ. Він (опонент) зібрав з одного дому з людей гроші, щоб поставити вхідні двері з домофоном у під’їзді, а приніс якусь бляшаночку – без коду, без нічого, простенькі двері, наполовину дешевші. Люди до нього пішли, він сказав, я нічого вертати не буду. Люди пішли в поліцію подавати заяву, поліція сказала, розбирайтесь самі, є покупець і є продавець. Так як у цьому домі проживає мій родич, він звернувся до мене, я пішов (на ринок) вияснити ситуацію. Він повторив, що нічого нікому не винен. Я поставив машину, вони почали чіплятися, куди ти поставив. Давай обзиватися і лізти битися. Я відмахувався, віднікувався, хтось кинув петарду, вона бахнула, я сів у машину і поїхав. Тут з органів мене шукають, бо я був з пістолетом. Дивуюся, а чого не з гранатометом? Я пістолета в очі не бачив. Ми це в органах з’ясували і все. Є базар, є свідки, які засвідчили, що ніякого пістолета в мене не було», - розповів свою версію Микола.

Заява про конфлікт дійсно була зареєстрована у поліції – повідомили Житомир.info у відділі комунікації ГУНП в Житомирській області.

«Вранці 16 вересня до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення про конфлікт між двома чоловіками, який стався у селищі Нова Борова. За словами заявника, житомирянина, його опонент використав пістолет, вистреливши з нього у повітря. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Повідомлення належним чином зареєстроване, в результаті суперечки ніхто не постраждав», - поінформували у ГУНП.

Як повідомляв Житомир.info, під час вуличного конфлікту в липні 2018-го в Житомирі АТОвець отримав постріл з «травмата».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конфлікт розбірки ринок стрілянина зброя  
Матеріали по темі