Влада

Для поліцейських хочуть придбати три двокімнатні квартири в Житомирі за бюджетні кошти

21 September 2018, 10:13

Головне управління в Житомирській області проводить конкурсний відбір пропозицій для з метою придбання за кошти державного бюджету трьох двокімнатних квартир для поліцейських та працівників обласного відомства.

Про це 21 вересня повідомив відділ комунікації ГУ Нацполіції Житомирської області.

«Житлові приміщення мають бути розташовані у м. Житомирі або на відстані до 5 км від обласного центру», - зазначається у повідомленні.

В оголошенні про закупівлю, розміщеному на сайті Нацполіції, зазначається, що закупівля здійснюється за кошти держбюджету, головний розпорядник коштів – ГУНП у Житомирській області. Термін закупівлі квартир – до 1 грудня 2018 року. Пропозиції приймають до 10 ранку 5 жовтня 2018 року. Очікувана вартість закупівлі не вказується.

Запропоновані до придбання квартири повинні бути розташовані в житлових будинках, які на час подання пропозицій введені в експлуатацію, - вказано в технічних умовах. Квартири на момент передачі повинні мати ступінь будівельної готовності 100 %. Площа запропонованих квартир (без урахування літніх приміщень) повинна бути в межах 48-58 кв. м. Стан квартир повинен бути придатний для проживання без проведення ремонту. Квартири повинні бути забезпечені електроенергією з обліком, водою з обліком, каналізацією, опаленням, санітарно-технічним обладнанням, газовою або електричною плитою.

Учасниками можуть бути запропоновані квартири, загальна площа яких перевищує рекомендовану площу.

Довідки за телефонами: 40-72-26, 097-683-14-16.

Нагадаємо, в інтерв’ю у 2017 році начальник ГУНП у Житомирській області Вячеслав Печененко розповідав, що у Житомирі він користується відомчим службовим житлом, яке належить МВС України.

Як повідомляв Житомир.info, квартирне питання правоохоронці міста у 2016 році збиралися вирішити шляхом будівництва у колишньому дитячому садочку по провулку Гоголівському 800 м2 житла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житло квартиа поліція ГУНП  
Матеріали по темі