Місто

У Житомирі через ремонтні роботи на Старовільській автівкам дозволили їхати по вулиці Перемоги

21 September 2018, 12:39

У Житомирі через ремонтні роботи на тепломережі частково перекрили рух транспорту по вул. Старовільській. Щоб врегулювати рух транспорту, по вул. Перемоги нанесли тимчасову жовту розмітку, забезпечивши рух автотранспорту по двом смугам в обох напрямках.

Детальніше про організацію руху на цій ділянці дороги в коментарі Житомир.info розповідає прес-офіцер патрульної поліції Ігор Іванюк.


«У ніч з 20 на 21 вересня було нанесено тимчасову жовту розмітку на вулиці Перемоги, а саме - від майдану Короленка до перехрестя вул. Грушевського та Якіра. Дана розмітка буде забезпечувати рух по вул. Перемоги у дві смуги в зв’язку з тим, що на вул. Старовільській проводиться ремонт. Незручності будуть приблизно півтора місяці. Міський транспорт буде рухатися у старому режимі, а водії будуть рухатись, як колись по вулиці Перемоги – у дві смуги. Декілька днів до цього були невеликі затори, тому що їхали по одній смузі за тролейбусом. Зараз ускладнення вирішені за допомогою тимчасової розмітки», - повідомив прес-офіцер патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк.

Нагадаємо, частина вулиці Старовільської буде перекрита 45 днів через ремонтні роботи на тепломережі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка дорога ремонт вул. Перемоги  
Матеріали по темі