Влада

Педагоги гімназії №3 написали відкритого листа меру Житомира: обурені його висловами

21 September 2018, 15:54

Педагогічний колектив Житомирської міської гімназії №3 написав відкритого листа меру Житомира Сергію Сухомлину.

Лист, під яким стоїть 85 підписів, 21 вересня оприлюднили в соціальній мережі Facebook.

У листі зазначається, що з червня 2016 року колектив гімназії через руйнування стіни старого корпусу «був змушений працювати в екстремальних умовах», але всупереч цьому зміг «досягти вагомих результатів».

«Педагогічний колектив обурений замовним характером статей у ЗМІ, де безпідставно принижується і оббріхується колектив гімназії в особі директора Дорошко Марії Вікторівни... Вважаємо, що відбувається сплановане кимось цькування директора, що знищує позитивний імідж навчального закладу. 18 вересня 2018 року Ви у телевізійному інтерв’ю кілька разів висловили невдоволення Житомирською гімназією №3, де нібито після 1 вересня «для ребенка фактически ничего не поменялось» (цитуємо мовою оригіналу), чим перекреслено наші величезні зусилля із впровадження освітніх реформ, облаштування в гімназії нового освітнього середовища. З незрозумілих причин Ви висловили переконання в тому, що освітяни Житомира «застряли в советском типе образования». Вважаємо такі звинувачення необґрунтованими і безпідставними. На нашу думку, такі висновки, зроблені за два тижні від початку нового навчального року, є упередженими і суб’єктивними», йдеться у листі.

1

2

3

4

5

Що саме про гімназію №3 сказав на брифінгу 18 вересня мер Житомира – дивіться нижче:


Нагадаємо, мер Сергій Сухомлин говорив, що житомирську освіту очікує оновлення кадрів, а з директорами шкіл будуть укладати контракти.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня 2018 року дружина президента Марина Порошенко і віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко взяли участь у святі Першого дзвоника в оновленій житомирській гімназії №3, яку реконструювали два роки, витративши 101,6 млн грн з державного та міського бюджетів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: освіта Сухомлин вчитель гімназія №3  
Матеріали по темі