Місто

Житомирян закликають прийти на марш за права тварин разом з чотирилапими друзями

26 September 2018, 11:37

У неділю, 30 вересня, в Житомирі вже вдруге проведуть Всеукраїнський марш за права тварин.

Про це 26 вересня Житомир.info повідомили організатори.

«30 вересня о 12.00 в Житомирі по вул. Михайлівська (від «Спорттоварів» до обласної ради) пройде в Всеукраїнський марш за права тварин. Брати наші менші потребують нашої допомоги! Завдяки маршу планується об’єднати мешканців міст і владу, навколо однієї мети – гуманістичні цінності і боротьба за права тварин. Кожен учасник акції проти насилля над тваринам, проти жорстокого поводження, проти вбивства, проти догхантерів, проти шкуродерства і садизму!», - повідомляють організатори.

Усіх небайдужих до життя тварин закликають, прийти на марш із плакатами, лозунгами та своїми домашніми улюбленцями.

Ініціатор – Uanimals, організатори в Житомирі - ГО "Житомирська міська організація захисту тварин", КП "Центр захисту тварин".

Нагадаємо, у 2017 році марш за права тварин у Житомирі зібрав більше сотні людей. Містяни принесли плакати «Відмовся від хутра», «Тварини – не їжа! Не одяг! Не іграшка!»,«Ні притравочим станціям!», «Ми за цирк без тварин».

У червні 2018 люди з плакатами «Залиш хутро тварині» пройшлися вулицями Житомира та зібрали підписи проти будівництва норкової ферми. Пізніше посадовець Житомирської ОДА пояснив, що чинне законодавство не забороняє в Україні будівництво ферм для вирощування норок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: марш тварина акція  
Матеріали по темі