Влада

Житомирська поліція продовжує відправляти зведені загони в зону ООС

30 September 2018, 10:24

Головне управління Національної поліції в Житомирській області продовжує відправляти своїх працівників в зону ООС (раніше – АТО).

Про відправку чергового загону 30 вересня написав начальник ГУНП Вячеслав Печененко.

«Зведений загін житомирських поліцейських вирушив у зону проведення операції об’єднаних сил на схід держави. Наші бійці нестимуть службу із забезпечення правопорядку і залучатимуться до виконання бойових завдань, які будуть ставитись командуванням ООС. Вірю, що вони з гідністю справляться з усіма викликами і з честю повернуться до рідного краю», - йдеться у дописі на Facebook.

Як повідомляв Житомир.info, зведені загони правоохоронців Житомирської області почали відправляти в АТО ще в 2014 році. Зокрема, в липні 2015 року на ротацію повернувся 14-й зведений загін. В грудні 2017 року начальник ГУНП Вячеслав Печененко в інтерв'ю розповідав, що дуже багато житомирських правоохоронців мають статус «учасника бойових дій», який переважно отримали в 2014-2015 роках, коли масово виїжджали зведені загони в Донецьку та Луганську області: з близько 3 тисяч співробітників статус УБД отримали майже 2 тисячі людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП ООС Печененко АТО  
Матеріали по темі