Події

Під Житомиром розвели «наркотичне» багаття вартістю 2 мільйони гривень

3 October 2018, 17:19

Житомирські правоохоронці утилізували майже 8 центнерів наркотиків та пристроїв для їх уживання.

Про це 3 жовтня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Третього жовтня правоохоронці провели знищення чергової партії наркотичних засобів, що зберігались в ГУНП Житомирщини у якості речових доказів у кримінальних провадженнях. Відповідні рішення про утилізацію вилучених наркотиків прийняли суди одночасно з винесенням обвинувальних вироків за їх зберігання та розповсюдження», - повідомив відділ комунікації.

За межами міста у вогні поліцейські утилізували майже 8 центнерів наркотиків як рослинного, так і синтетичного походження. Серед знищеного - макова соломка і снотворний мак, коноплі, сухий залишок ацетильованого та екстракційного опію. Крім того, тим же полум'ям були знищені і специфічні пристосування для їх вживання.

«Як і належить, утилізація наркотиків відбувалася під контролем спеціально створеної комісії, до складу якої увійшли представники поліції, прокуратури, Служби безпеки України та виконавчої служби. За словами заступника начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області Максима Янушевського, вартість знищених наркотиків на «чорному ринку» складає близько 2 мільйонів гривень», - інформує поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році спалили наркотиків на 600 тис. грн, у 2017 – майже на мільйон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик вогонь  
Матеріали по темі