Події

Біля нічного клубу в Житомирі чоловік підрізав трьох знайомих та собаку

8 November 2018, 11:01

У Житомирі на вулиці Перемоги 7 листопада патрульні поліцейські помітили на тротуарі чоловіка з тілесними ушкодженнями, надали допомогу та викликали «швидку».

Про це 8 листопада Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомирської області.

«7 листопада, близько 24:00, в ході відпрацювання виклику «хуліганство» на вулиці Перемоги патрульні поліцейські помітили чоловіка з численними тілесними ушкодженнями, котрий лежав на тротуарі. Правоохоронці надали громадянину першу медичну допомогу та викликали швидку. Як повідомив патрульним постраждалий, тілесні ушкодження він отримав від свого троюрідного брата, котрий проживає неподалік. В ході обслідування прилеглої до місця події території, патрульні поліцейські помітили чоловіка, котрий розповів правоохоронцям, що вони разом з друзями відпочивали у дворі будинку та вживали алкогольні напої. Надалі до них прийшов вищезазначений громадянин з котрим у них розпочався конфлікт, під час якого постраждалий за допомогою складного ножа наніс тілесні ушкодження ще двом особам та собаці. Надалі, всі учасники конфлікту були госпіталізовані до лікарні з колото-різаними ранами. Для встановлення всіх обставин сутички патрульні викликали слідчо-оперативну групу», - йдеться у повідомленні.

У коментарі Житомир.info речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк розповів, що подія сталася поблизу одного з місцевих нічних клубів.

«Подія сталася на вулиці Юрка Тютюнника, поблизу знаходиться нічний клуб. Трьох осіб з ножовими пораненнями госпіталізували, одного побили. Всі особи встановлені і вся інформація передана слідчим. Чоловіка, який наніс ножові поранення своїм знайомим, затримали», - уточнив Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 24 жовтня 2018 року по вулиці Сосновій у Житомирі патрульні рятували чоловіка, який порізав собі шию та облив хату бензином.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іванюк нічний клуб поранення  
Матеріали по темі