Події

У місті Житомирської області хочуть демонтувати газову заправку, яка працювала нелегально

10 November 2018, 13:32

У м. Коростень Житомирської області прокуратура спільно з правоохоронцями припинила діяльність нелегальної газової заправки.

Про це 10 листопада повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

«У п’ятницю, 9 листопада 2018 року, працівниками місцевої прокуратури спільно з Коростенським відділом поліції та УЗЕ в Житомирській області, за участю представників місцевих відділень Державної служби надзвичайних ситуацій та Державної фіскальної служби проведено огляд нелегальної газової заправки в м. Коростені. Установлено, що підприємці організували схему реалізації скрапленого газу без належних документів та дозволів для здійснення такого виду діяльності», – інформують у прокуратурі.

Зазначається також, що «під час огляду спеціалістами виявлено низку порушень, які наражають місцеве населення на небезпеку. Також вилучено касовий апарат автозаправки, чорнові записи і відеореєстратор, а ємкості, у яких знаходиться скраплений газ, опечатано».

На даний час вирішується питання щодо накладення арешту на вказане майно та демонтажу незаконної газової заправки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 272 КК України проводить місцевий відділ поліції.

Коростенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на нелегальній газовій заправці.

У прокуратурі нагадують, що в області діє міжвідомча робоча група з виявлення і припинення протиправної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, а також розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з нелегальною діяльністю таких об’єктів, створена за наказом прокурора Житомирської області від 17.10.2018.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2018 року прокуратура через суд зупинила роботу газової заправки на вулиці Параджанова, 67 у Житомирі, яка працювала без дозволів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура заправка  
Матеріали по темі