Місто

Приміський маршрут №110 продовжать до мікрорайону «Паперова фабрика» у Житомирі

19 November 2018, 10:22

Приміський маршрут №110 буде продовжено до житомирської «Паперової фабрики».

Про це на своїй сторінці у Facebook 17 листопада написав начальник автобусного парку ТТУ Роман Мусійчук.

19 листопада Житомир.info вирішив уточнити у перевізника Аркадія Савіцького, коли №110 маршрут почне працювати за оновленим маршрутом.

«Дійсно, на тій неділі було вирішено питання, аби продовжити №110 маршрут до «Папарової фабрики». Розповідаю, як він буде рухатися: Сонячне, Покровська, Київська, Вокзальна, Бориса Тена вся, по Івана Кочерги, по Великій Бердичівській і аж до «Паперової фабрики». Від завтрашнього дня (20 листопада) №110 маршрут буде рухатися за таким напрямком», - розповів Аркадій Савіцький.

Нагадаємо, приміський маршрут №110 «Житомир-Сонячне-Соколовський масив» зараз обслуговує ТОВ «САВ-ТРАНС», до нещасного випадку, який стався із пасажиром - маршрут обслуговував перевізник ТДВ «Житомирське АТП-11827».

Як повідомляв Житомир.info, 23 січня 2017 року 67-річний чоловік випав із приміської маршрутки №110 у селі Сонячне Житомирського району і від отриманих травм загинув. 27 січня управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА розірвало угоду з перевізником маршруту «Житомир-Сонячне» і з 6 лютого на маршруті почав працювати новий перевізник - ТОВ «САВ-ТРАНС».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мусійчук Савіцький маршрутка перевізник  
Матеріали по темі