Події

На вулиці у Житомирі ТОРівці затримали чоловіка, який перебував у розшуку за несплату аліментів

19 November 2018, 14:39

За вихідні у Житомирі інспектори роти ТОР виявили чотирьох громадян, котрі перебували в розшуку.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Житомирської області.

Так, 16 листопада під час перевірки осіб на вулиці Короленка поліцейські виявили чоловіка, котрий перебував у розшуку Житомирським міським відділом поліції за ч. 2, статті 186 КкУ (грабіж) та переховувався від органів досудового розслідування.

17 листопада, близько 8-ї години ранку, під час патрулювання по залізничному вокзалі інспектори роти ТОР виявили громадянина, котрий перебував в розшуку Житомирським районним відділом поліції як безвісти зниклий.

«Патрулюючи на вулиці Чумацький Шлях, поліцейські роти тактико-оперативного реагування виявили громадянина, котрий перебував у розшуку, як особа, що ухиляється від сплати аліментів. Чоловіка доставили до міського відділу поліції», – інформують патрульні.

19 листопада, близько 2-ї години ночі, в ході обстеження території залізничного вокзалу інспектори роти ТОР виявили чоловіка, котрий перебував в розшуку Долинським відділом ГУНП в Кіровоградській області.

Всіх громадян патрульні доставили до міського відділу поліції для встановлення обставин справи.

Як повідомляв Житомир.info, в житомирянина, який більше 10 років не платив аліментів на сина, арештували рухоме і нерухоме майно, в тому числі його авто. Після цього він знайшов більше 80 тисяч гривень та погасив борг.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: затримання патрульні поліція розшук  
Матеріали по темі