Місто

Робоча група з питань встановлення результатів бюджету участі Житомира не змогла зібратися на фінальне засідання

14 January 2019, 16:40

Робоча група з питань встановлення результатів бюджету участі Житомира не змогла провести засідання через відсутність кворуму.

Засідання мало відбутися 14 січня в прес-центрі Житомирської міської ради.

«Створити робочу групу з питань встановлення результатів голосування за проекти Бюджету участі у 2018 році та затвердити її склад згідно з додатком 1. Робочій групі проаналізувати результати голосування за проекти Бюджету участі, опрацювати інформацію щодо можливих порушень та надати висновки на затвердження міському голові до 14.01.2019», - зазначається у рішенні сесії, за яке депутати проголосували 18 грудня 2018 року.

Втім, о 15:00 на засідання прийшли лише четверо з семи членів робочої групи: депутати Наталія Леонченко, Віктор Брокарєв та Ігор Скоропад і секретар міської ради Наталія Чиж.

Голова робочої групи Наталія Леонченко повідомила, що кворуму немає і засідання не відбудеться.

rob-bydz

Як повідомляв Житомир.info, на прес-конференції з приводу закінчення бюджету участі 23 жовтня 2018 року мер Житомира сказав, що немає іншого рішення, крім як фактично накласти вето на результати бюджету участі. 8 листопада на сесії Житомирської міської ради депутати проголосували за створення нової Координаційної ради, яка має розібратися з бюджетом участі-2018. 6 грудня 2018 року у міськраді відбулося засідання конкурсної комісії щодо обрання нових членів координаційної ради з питань бюджету участі, проте комісія так і не змогла обрати 10 нових членів коордради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі робоча група  
Матеріали по темі