Події

​У селі Житомирської області невідомі розгромили капличку і пошкодили ікони

22 January 2019, 17:46

Поблизу села Дубрівка Баранівського району в ніч з 21 на 22 січня невідомі особи розгромили капличку та пошкодили облаштоване джерело, яке знаходиться неподалік.

Про це в групі Місто Баранівка у фейсбук написали місцеві мешканці. Люди просять допомогти поліції встановити осіб, які таке вчинили.

У прес-службі ГУНП в Житомирській області Житомир.info підтвердили інформацію про подію.

«Вранці, 22 січня, до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у капличці біля села Дубрівка невідомі вчинили бешкет. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Було встановлено, що в ніч з 21 на 22 січня невідомі особи зайшли до недобудованої каплички поблизу автодороги Висока Піч-Дубрівка, у якій ще не встановлені двері та розрахована вона для вільного відвідування людьми. Невідомі особи пошкодили засклені вікна та ікони, розкидали речі. Крім того, пошкоджена була і криничка з джерелом, розташована неподалік – на відстані 100-150 метрів», - розповіла керівник прес-служби ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко.

За її словами, подія належним чином зареєстрована та відкрите провадження. Попередня правова кваліфікація – ст 296 «Хуліганство».

Як повідомляв Житомир.info, у 2013 році в Олевському районі хулігани намалювали на стінах храму перевернуті хрести.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: церква капличка хуліганство ікона поліція  
Матеріали по темі