Місто

Як житомиряни оцінюють якість прибирання міста від снігу. Опитування

24 January 2019, 15:05

Відучора, 23 січня, влада Житомира активно звітує, як прибирає дороги міста від снігу та долає наслідки хуртовини, що намела місячну норму опадів. До прикладу, заступник міського голови Дмитро Ткачук опублікував на своїй сторінці у соцмережі відео-звіт, як виглядають дороги міста 24 січня, після нічного прибирання. Втім, ми вирішили поцікавитися у самих жителів, як вони оцінюють якість прибирання міста.

«Погана якість, слизькі тротуари, взагалі не можна йти. Таке враження, що взагалі не прибирається у місті», - відповідає Валентина.


«Хороша якість снігоприбирання, особливо доріг. Дуже добре прибирається сніг», - каже Людмила.

«Якщо чесно, то тротуари погано очищені, центр нормально, а у дворах ні», - говорить Іда.

«Ну, ніде ж не прибирають. Це тільки зараз ось прибрали, а так ніде не прибирають», - стверджує Алла.

«Вчора я не виходила, тому що побоялась, настільки було все заметене. Сьогодні ніби посипано, трохи прочищено. А взагалі, коли була ожеледиця, то я ходила по проїжджій частині, бо тротуари були абсолютно слизькі. У мене вже є досвід зламаної ноги, саме через слизьку дорогу. Тому, (ред., прибирання) бажає бути кращим», - ділиться Катерина.

«Місцями хороша дорога, а місцями погана», - додає Анатолій.

«Дуже погано прибирають місто, слизько, кучугури наметені. Погано все», - переконана Ольга.

«Дороги чистять, машини їздять, то і це добре. Ходити є де», - зізнається Сергій.

«Чесно кажучи, сьогодні трішки було складно, так як мене сьогодні розвернуло. А так, в принципі, я бачу, що техніка працює, але як бачите самі, є каша на дорозі - це ускладнює наш рух. Наприклад, люди спішать на роботу, але ми їдемо 30 км/год, більше не можемо, щоб не створювати аварійних ситуацій. В районі Польової, проїзд повз ботанічний сад, я зранку проїжджав, там не дуже прибрано. Віддалені райони, Промислова взагалі складно добиратися. До того ж сама якість доріг. Не знаю чи варто їх взагалі прибирати, бо снігом присипало та й ям менше стало», - розповідає Ігор.

Нагадаємо, у патрульній поліції 24 січня розповіли, скільки ДТП сталося у Житомирі протягом сніжної доби та які райони міста були проблемними.

Як повідомляв Житомир.info, протягом дня 23 січня Житомир засипає снігом. Вранці КП «УАШ» повідомило, що снігоприбиральна техніка працює з 2-ї години ночі. Вранці 23 січня 2019 року на вулиці Жуйка, в районі «Музикалки» у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох транспортних засобів: Volvo, Lanos та поліцейського авто. Через складні погодні умови 23 січня в Житомирі сталося кілька ДТП за участі тролейбусів та маршруток, крім того, через аварію деякий час не ходили трамваї.

Фоторепортаж про засніжений Житомиром дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: снігопад прибирання  
Матеріали по темі