Події

У Новограді-Волинському після зіткнення двох автомобілів до лікарні госпіталізували водія ВАЗу та двох маленьких пасажирів

4 February 2019, 16:31

У Новограді-Волинському 4 лютого сталася дорожньо-транспортна пригода біля житомирського мосту, поруч з церквою, за участі двох автомобілів.

Про це в соцмережі Facebook у групі «Звягель-Новоград-Волинський» повідомила Надія Арнольд та опублікувала відео з місця ДТП.


У прес-службі головного управління Нацполіції у Житомирській області Житомир.info розповіли, що у дорожньо-транспортній пригоді є троє потерпілих осіб.

«4 лютого близько 11:00 водій автомобіля BMW 318, житель міста Новограда-Волинського, 1996 р.н., рухаючись вулицею через річку Случ в напрямку центру міста не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-2106 під керуванням жителя Новограда-Волинського, 1995 р.н., який рухався у зустрічному напрямку. Попередньо відомо, що у результаті ДТП тілесні ушкодження отримали і були доставлені до лікарні водій ВАЗ-2106 та пасажири: діти, 2013 р.н. та 2014 р.н», - розповіли у прес-службі поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 24 грудня 2018 року в селі Дениші Житомирського району зіткнулися Opel і ВАЗ. У ДТП загинула одна людина, постраждали четверо дорослих і троє дітей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Новоград-Волинський ДТП поліція  
Матеріали по темі