Події

Водій, з вини якого у ДТП загинула житомирська акторка Марина Поплавська, може провести за ґратами від 3 до 8 років

6 February 2019, 10:45

Розслідування у кримінальному провадженні щодо дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинула акторка Марина Поплавська, завершено, провадження скеровано до суду.

Про це 5 лютого повідомила прес-служба поліції в Київській області.

«Вину підозрюваного доведено. Водій співпрацював зі слідством, свою провину визнав. Як виявилося, причиною ДТП стало те, що водій автобусу не впорався з керуванням. Згідно з ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 26 січня поліція Київської області інформувала, що закінчила розслідування загибелі акторки «Дизель Шоу» Марини Поплавської та передає матеріали справи в Генеральну прокуратуру, яка має вивчити матеріали і підготувати обвинувальний акт, після чого справа піде до суду.

Як повідомляв Житомир.info, актори «Дизель-шоу» 20 жовтня 2018 року потрапили в ДТП в Київській області біля села Мила: автобус, в якому вони їхали, зіткнувся з вантажівкою, Марина Поплавська загинула. Того ж дня на майдані Корольова, біля знаку «Я люблю Житомир», облаштували куточок пам’яті акторки. Знайомі та колеги кажуть: вона була чудовим другом, серцем будь-якої команди. 21 жовтня з Поплавською прощалися у Києві, 22 жовтня – в рідному Житомирі. Фоторепортаж з прощання у житомирському драмтеатрі дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поплавська ДТП поліція  
Матеріали по темі