Події

​У райцентрі Житомирської області поліція затримала чоловіка, який на ринку розбив монітор банкомату

13 February 2019, 10:50

На ринку в селищі Любар Житомирської області поліція знайшла чоловіка, який розбив монітор банкомату ПриватБанку.

Про це Житомир.info розповіла прес-секретар Житомирського регіонального управління ПриватБанку Альона Поліщук.

«9 лютого в смт Любар Житомирської області було виявлено пошкодження вуличного банкомата ПриватБанку. Невідома особа розбила монітор пристрою, що знаходиться поблизу місцевого ринку, на вулиці Семена Палія, 3. Працівники карного розшуку Любарського відділення поліції завдяки професійним діям оперативно встановили та затримали підозрювану особу», - розповіла прес-секретар регіонального управління банку.

«У подальшому зловмисних буде притягнутий до відповідальності», - зазначив керівник служби безпеки Житомирського РУ ПриватБанку Леонід Мозговенко та подякував правоохоронцям за оперативну роботу.

У ПриватБанку також наголошують, що всі завдані збитки в результаті пошкодження монітору банкомата доведеться компенсувати особі, яка вчинила злочин. А тому закликають використовувати банкомати і термінали виключно у цілях банківського обслуговування.

Нагадаємо, в ніч на 14 грудня 2018 року в смт Довбиш Баранівського району невідомі особи підірвали банкомат ПриватБанку і забрали касети з грошима.

Як повідомляв Житомир.info, 23 вересня 2016 року в смт Новогуйвинське Житомирського району в приміщенні селищної ради стався вибух, в результаті якого пошкоджено банкомат та вікна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: банкомат ПриватБанк Любар поліція  
Матеріали по темі