Події

Поблизу Житомира ГАЗ смертельно травмував пішохода

13 February 2019, 11:30

Неподалік Житомира в ДТП загинув пішохід.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 12 лютого близько 18.00 на 9 км автодороги Житоми – Сквира, поблизу с. Станишівки Житомирського району.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного відділення поліції та працівники Слідчого управління ГУНП.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля «ГАЗ», 53-річний житель Житомирського району, рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснив наїзд на 55-річного жителя району, який знаходився на проїжджій частині дороги», – інформують у поліції.

Унаслідок ДТП чоловік отримав травми та був ушпиталений до реанімаційного відділення Житомирської лікарні. На жаль, за кілька годин він помер. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

Також, як повідомляють у прес-службі ГУНП в Житомирській області, 12 лютого трагічно обірвалося життя коростенського пенсіонера: чоловік, їдучи на велосипеді, потрапив під колеса автівки.

Фатальна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 14.20 на вул. Грушевського у районному центрі.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Daewoo Lanos, 27-річний житель м. Коростеня, рухаючись вулицею міста, здійснив наїзд на велосипедиста, 75-річного місцевого жителя, який, рухаючись попереду автомобіля у попутному напрямку, різко змінив напрямок руху, виконавши поворот», – повідомляють у поліції. Унаслідок ДТП велосипедист загинув на місці події.

Нині всі обставини події з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Як повідомляв Житомир.info, 12 лютого 2019 року на трасі Київ – Чоп у Житомирській області BMW в’їхав у Daewoo, який до цього врізався у вантажівку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія ГАЗ Ланос  
Матеріали по темі