Події

​П’яний пасажир влаштував «розбірки» із кондуктором житомирського тролейбуса ​

20 February 2019, 11:16

19 лютого в Житомирі нетверезий парубок учинив конфлікт з кондуктором тролейбуса, а потім ще й вдарив його.

Хулігана доставили до відділу поліції, - повідомив 20 лютого відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Конфлікт стався увечері у тролейбусі 3-го маршруту на перехресті вулиць Гоголівської та Вокзальної. Причиною для нього стало непорозуміння через оплату проїзду. Пасажир почав вимагати від кондуктора здачу із суми, яку насправді йому не давав. Коли отримав відмову, відреагував агресивно і вдарив кондуктора», - поінформувала поліція.

На місце події прибули патрульні, а згодом і слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Усі обставини зафіксовані, а за вказаним фактом розпочато провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді як штрафу, так і обмеження волі терміном до 5 років.

Парубка, як з’ясувалось 21-річного жителя обласного центру, було доставлено до відділу. Уже там стало відомо, що молодик є обвинуваченим і в іншому провадженні за фактом хуліганства, судове слухання якого призначено на 15 березня 2019, - деталізує поліція.

Нагадаємо, у квітні 2018 на зупинці біля житомирської школи компанія підлітків побила водія тролейбуса і людей, які його захищали. Молоді люди вже неодноразово потрапляли в поле зору поліції, – розповіла тоді речниця ГУНП. Хуліганів узяли під домашній арешт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хуліган кондуктор тролейбус конфлікт  
Матеріали по темі