Події

​За день у Житомирі пограбували ювелірну майстерню та офіс: нападники були в масках і зі зброєю

22 February 2019, 15:15

У Житомирі поліція встановлює обставини розбійних нападів на приватний офіс та ювелірну майстерню, які сталися увечері 21 лютого.

Про це 22 лютого повідомила прес-служба ГУНП в Житомирській області.

«Обидві події стались увечері 21 лютого. До поліції з проміжком у дві години надійшли повідомлення про напади невідомих на приватний офіс і ювелірну майстерню. У рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські проводять необхідні заходи для встановлення причетних до розбоїв осіб», - йдеться у повідомленні поліції.

Близько 18.20, 21 лютого, до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про невідомих осіб, які у масках зайшли до приміщення торгівельного офісу. Погрожуючи пістолетом чоловікові і жінці, які знаходились усередині, незнайомці відкрито викрали гроші у кілька тисяч доларів США і зникли.

За повідомленням, яке надійшло до поліції близько 20.20, у приміщенні ювелірної майстерні в Житомирі з’явилися кілька осіб у масках. Із загрозою застосування зброї, незнайомці зв’язали майстра-ювеліра і відкрито викрали із сейфів заготовки із золота. Після того зникли у невідомому напрямку. Сума збитку нині встановлюється.

«Відповідні відомості за обома фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Нині поліція проводить слідчо-розшукові заходи, направлені на встановлення обставин і причетних до злочину осіб», - йдеться у повідомленні прес-служби ГУНП в області.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області розбійники в масках грабують будинки самотніх жінок.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій грабіж розбійний напад ювелірна майстерня офіс поліція ГУНП  
Матеріали по темі