Місто

​За що начальник трамвайно-тролейбусного управління отримав догану від мера Житомира

22 February 2019, 20:52

22 лютого в Житомирському трамвайно-тролейбусному управлінні відбулись збори трудового колективу. Основними спікерами на цих зборах були начальник ТТУ Євгеній Демчик та депутат Житомирської міської ради, член наглядової ради ТТУ Владислав Пучич.

У ході дискусії керівник КП розповів про заборгованість по заробітній платі та недостатнє фінансування підприємства.

Депутат Владислав Пучич звернув увагу на падіння виручки та скорочення штату працівників. Саме через ці проблеми на підприємстві керівник управління отримав догану від міського голови.

Після дискусії учасники зборів ухвалили проект рішення зі своїми вимогами до міської влади. Зокрема, вони вимагають ухвалити рішення про визнання трамвайно-тролейбусного управління головним перевізником міста, з яким приватні перевізники мають узгоджувати свої маршрути, також ТТУ вимагає до кінця кварталу виділити кошти у повному обсязі за фактично виконану транспортну роботу.

Нагадаємо, працівники їдальні комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» звернулися до мера та депутатів міської ради з проханням захистити їх від тиску нового керівника підприємства Євгенія Демчика та зупинити процес знищення їдальні.

Як повідомляв Житомир.info, екс-заступник мера Житомира Євгеній Демчик став начальником ТТУ з 10 вересня 2018 року. 30 жовтня новий начальник трамвайно-тролейбусного управління вперше після призначення на посаду поспілкувався із журналістами та провів екскурсію підприємством. 1 листопада директор комунального підприємства «Житомиртранспорт» Іван Фурлет публічно звинуватив нового керівника ТТУ Євгенія Демчика у блокуванні закупівлі додаткових валідаторів для запровадження «картки житомирянина». Той у відповідь виклав своє бачення ситуації і нагадав про кримінальне провадження щодо закупівлі валідаторів. Мер цей публічний конфлікт прокоментував так: «Якщо я зрозумію, що керівник ТТУ не готовий до впровадження електронного білету, то тоді будемо приймати кардинальне рішення».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ Демчик збори Пучич  
Матеріали по темі