Події

​У райцентрі Житомирської області пошкодили гранітний пам’ятник загиблому воїну АТО

23 February 2019, 15:50

У Любарі Житомирської області вандали пошкодили пам’ятний знак загиблому воїну АТО Івану Вовку.

Про це 23 лютого 2019 року повідомив місцевий сайт Любар.online.

«У Любарі вандали пошкодили пам’ятний знак воїну АТО Івану Вовку, що знаходиться в комплексі меморіальних знаків полеглим бійцям АТО Любарщини та Героям Небесної сотні», - повідомив місцевий сайт з посиланням на інформацію Любарського відділення поліції.

Як розповіли правоохоронці, повідомлення про пошкодження в поліцію надійшло вранці 23 лютого. На гранітній плиті невідомі скололи частину каменю. Нині в поліції порушили справу за ст.296 ч.1 (Хуліганство) та з’ясовують всі обставини події.

Нагадаємо, вночі 20 лютого у Житомирі на зупинці громадського транспорту «Довженка» двоє молодих людей пошкодили плакат соціального проекту «Обличчя миру» з фото військового. Поліцейські встановлюють особи порушників, а співініціатор проекту Ярослав Павловський оголосив премію за інформацію про осіб, яких зафіксували камери відеоспостереження.

Як повідомляв Житомир.info, військовослужбовець 26-ї бердичівської артилерійської бригади Іван Михайлович Вовк загинув 9 січня 2015 року в районі Щастя Луганської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО пам'ятник дошка вандал воїн Любар поліція  
Матеріали по темі