Місто

​У Житомирі відкрили реєстрацію на пробіг «Біжу за життя»: визначили дистанції і розмір внесків

21 March 2019, 13:31

20 березня виконавчий комітет Житомирської міськради погодив проведення в місті спортивно-благодійної акції «Біжу за життя», яка відбудеться 6 квітня, початок о 8:30.

Мета забігу – збір коштів на лікування дітей з онкологічними захворюваннями.

Для учасників різного рівня підготовки передбачені наступні дистанції: 5 км, 2.5 км; діти 100м та 300м

Траса пробігу: вул. Пушкінська, бульвар Старий, парк культури і відпочинку, вул. Фещенка-Чопівського, провул. Червоного Хреста, вул. Пушкінська, бульвар Новий. Старт і фініш пробігу: бульвар Новий (біля кінотеатру «Жовтень»).

Організатор пробігу ГО «Family Run Club Житомир» за підтримки управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

«Мінімальний внесок участі з дорослих - 150 грн, з дітей - 50 грн. Усі зібрані кошти організатори передадуть на лікування маленьких пацієнтів у відділення онкогематології обласної дитячої лікарні», - написала на своїй сторінці у соцмережі керівник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської міської ради Ірина Ковальчук та запросила житомирян долучитися до благодійної акції.

Переможці та призери благодійного пробігу отримають цінні призи. Усі учасники, які вийдуть на старт, отримають сертифікат учасника.

Форма для реєстрації https://goo.gl/forms/34cyHTibNXQqppFE3. Електронна реєстрація учасників буде відкрита до 01.04.2019 р.

Як повідомляв Житомир.info, на початку квітня у Житомирі планують провести благодійну акцію «Біжу за життя».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пробіг акція  
Матеріали по темі