Новини компаній

Кредити на картку через інтернет. Що це?

21 March 2019, 14:59

Послуги кредитування завжди були актуальні для українців. Ще донедавна отримати гроші для забезпечення широкого кола потреб – на ремонт житла, новий автомобіль, лікування, подорожі за кордон або для фінансування власного бізнесу – можна було лише в банківських установах. Але вони видавали позики не так швидко, як хотілося б. Та й вимоги до отримувача були досить суворими:

  • офіційне працевлаштування та стаж не менше 6 місяців на актуальному робочому місці;
  • збір великого пакету документів: довідок про доходи сім’ї, яким майном володіє потенційний клієнт, навіть потрібно було отримати дозвіл чоловіка чи жінки на отримання позики.

Таким чином фінустанови захищали себе від шахраїв, але клієнтам потрібно було пройти через дев’ять кіл бюрократичного пекла, щоб отримати бажані гроші.

Сучасні банки вже спростували деякі вимоги для залучення клієнтів до себе. Позику може отримати повнолітній громадянин України, йому потрібно мати стабільний прибуток, від якого залежить сума кредитного ліміту на платіжній картці. Клієнт може отримати картку в офісі фінустанови або замовити доставку до квартири. При оформленні картки спеціаліст банку запропонує відкрити ліміт або отримати окрему кредитну картку, але не треба поспішати з рішення. Можна звернути увагу на миттєве кредитування, яке надається різноманітними мікрофінансовими установами.

Великою перевагою є отримання онлайн-кредиту на картку https://allfin.com.ua/online-na-kartu/, не виходячи з дому. Для цього вам стануть в нагоді:

  • робочий комп’ютер, смартфон або планшет;
  • підключення до мережі Інтернет;
  • скан паспорту громадянина України та коду платника податків (ІПН);
  • платіжна карта, яку можна оформити в діючому банку України.

Далі необхідно зареєструватися на сайті установи, вибрати бажану суму та строк кредиту. Обов’язково потрібен мобільний телефон або смартфон, на який ви зможете отримати виклик від працівника МФО для уточнення інформації, яка була надана при реєстрації на сайті. Після розмови з потенційним клієнтом установа приймає рішення про надання позики. У 95% кошти надходять на картку протягом 5 хвилин після телефонної розмови. Решта 5% – якщо установі стала відома інформація про внесення клієнта до чорного списку кредитних шахраїв.

Завдяки МФО українці можуть вирішити свої фінансові проблеми прямо зараз, без очікування в черзі до банківського спеціаліста. Ще одна вагома перевага перед банківськими позиками – оброблення заяв цілодобово. Це дуже зручно, якщо не вистачає суми грошей для придбання необхідних ліків або в ситуаціях, коли потрібно розрахуватися за поїздку у таксі в нічний час.

Більшість МФО видають новим клієнтам кошти під символічну відсоткову ставку 0,01% на день. Проте при першому зверненні сума рідко перевищує 3 000 грн. Коли клієнт погасить першу заборгованість, він може розраховувати на більшу суму, але під вищий відсоток.

Таким чином мікрокредитування швидко і просто вирішує фінансові труднощі клієнтів, але не є довгостроковим. Якщо клієнт не встигає закрити заборгованість, він може подовжити термін кредитування, сплативши проценти за використаний строк. На відміну від банківських установ, МФО більш гнучкі та йдуть на зустріч клієнтам.

Також мікрофінансові організації надають програми лояльності для постійних клієнтів, за допомогою яких можна розрахуватися бонусними балами за позику, або отримати більш вигідні умови для подальшого отримання кредитних коштів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі