Місто

Мер дав два тижні на наведення ладу з вивезенням сміття у Житомирі

25 March 2019, 11:10

Профільному заступнику мера Сергію Кондратюку та підприємствам, які займаються вивезенням побутових відходів, дали два тижні на наведення ладу зі сміттям у Житомирі.

Про це 25 березня в коментарі Житомир.info сказав мер Сергій Сухомлин.

«Ситуація з вивезенням сміття у місті незадовільна, тому я дав два тижні заступнику та підприємствам, щоб навести порядок з вивезенням сміття. Тому що коли піднімали тариф, то вони казали, що це єдине, що їм заважає навести лад. Тариф підняли, а якість не змінилася, тому – два тижні. Або буде оголошений новий конкурс на вивезення сміття по всім лотам, або вони отямляться і наведуть лад зі сміттям», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, вивезенням сміття у Житомирі зараз займаються три підприємства: приватне підприємство «КВЖРЕП №8», директором якого є член міськвиконкому Світлана Півоварова, приватне підприємство «ВЖРЕП №4», яким керує депутат Житомирської міської ради Володимир Тичина (фракція Опозиційного блоку), та комунальне КАТП 0628, директор якого – депутат міськради Сергій Колесник (фракція Опозиційного блоку). За збільшення тарифів цих підприємств на вивезення сміття проголосували на засіданні міськвиконкому 9 січня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2019 року керівництво Житомирської художньої школи, яка знаходиться по провулку Студентському, скаржилося на невивезене сміття біля закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сміття Сухомлин  
Матеріали по темі