Події

У поліції розповіли подробиці аварії біля житомирського автовокзалу: автобус збив хлопця

28 March 2019, 14:36

Пішоходом, який 28 березня потрапив у ДТП біля центрального житомирського автовокзалу, виявився молодий хлопець, якого збив пасажирський автобус «Житомир-Калинівка».

Про подробиці дорожньо-транспортної пригоди Житомир.info розповіла т. в. о. старшого інспектора прес-служби управління патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

«Виклик про ДТП з потерпілим надійшов о 13.32. Адреса місця пригоди – проспект Незалежності, 186 (за автовокзалом в бік тюрми, ред.). За даними екіпажу патрульної поліції, потерпілий – молодий хлопець, який перебігав дорогу за 10 метрів до пішохідного переходу і був у навушниках. Його збив автобус «Житомир-Калинівка». На щастя, пішохід залишився живий. За даними свідків, після удару він встав і хотів іти, але його вмовили дочекатися «швидку допомогу», - розповіла в. о. старшого інспектора.

Близько 18.00 до редакції зателефонував свідок події, який розповів, що хлопець ішов по пішохідному переходу і не міг уникнути зіткнення.

Як повідомляв Житомир.info, 14 березня 2019 на перехресті Гоголівська-Добровольчих батальйонів через зіткнення Skoda Octavia і ВАЗ-2109 травмувався та помер у лікарні 33-річний пішохід, а 26 березня на тому ж перехресті знову трапилася ДТП.


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія автовокзал просп. Незалежності поліція  
Матеріали по темі