Події

У Житомирській області уночі горів будинок, в якому перебувала жінка з 7 прийомними онуками

29 March 2019, 15:29

У Коростенському районі Житомирської області серед ночі трапилася пожежа у будинку, де мешкала прийомна сім’я з сімома дітьми.

Про це 29 березня сповістило управління ДСНС України у Житомирській області.

«29 березня о 02:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому житловому будинку в с. Сингаї Коростенського району. Про це рятувальників сповістила літня жінка, яка прокинулась посеред ночі від безперервного звуку двірного дзвінка. Побачивши дим у помешканні, вона негайно разом з онуками покинула будинок», - повідомляє прес-служба управління.

З’ясувалося, що в будинку проживала прийомна сім’я. Батьки поїхали на відпочинок. На момент загоряння в помешканні перебувало 7 дітей (найстаршому 25 років, найменшому 4) та їх бабуся.

Полум’ям було охоплено близько 60 кв. м. даху будинку. Зважаючи на велику площу будинку – 130 кв. м, начальник караулу прийняв рішення про залучення до ліквідації надзвичайної події додаткових сил та засобів. Пожежу приборкували 7 рятувальників на двох пожежних автомобілях.

«Силами бійців ДСНС о 02:40 пожежу локалізовано, а о 06:10 ліквідовано. Тривалий час знадобився для розбирання зруйнованих полум’ям конструкцій та проливання їх водою. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 60 кв. м покрівлі, внутрішнє оздоблення стін та окремі речі домашнього вжитку», - інформують рятувальники.

Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало коротке замкнення в електромережі двірного дзвінка, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2016 році в селі Тетерівка Житомирського району згорів будинок, в якому мешкало 12 людей, серед яких троє дітей і вагітна жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа будинок прийомна сім'я УДСНС  
Матеріали по темі