Події

У Житомирі КІА не вписалася в поворот і зіткнулась із поліцейським авто: троє потерпілих

30 March 2019, 11:53

На Великій Бердичівській у Житомирі нетверезий водій КІА, не вписавшись у поворот, скоїв лобове зіткнення з поліцейським авто.

Про це 30 березня повідомив сайт поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася у ніч на 30 березня в обласному центрі. Близько 1.50 водій автомобіля KІА Sorento, 43-річний житомирянин, виконуючи маневр повороту на вул. Велику Бердичівську і рухаючись при цьому на високій швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення зі службовим автомобілем поліції Renault Dokker. При цьому авто правоохоронців рухалось з проблисковими маячками під керуванням старшого слідчого управління ГУНП в області», - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області..

У результаті ДТП обидва водія отримали травми та були ушпиталені до Житомирської міської лікарні. Також тілесні ушкодження отримала пасажирка автомобіля КІА, 42-річна житомирянка, якій надали медичну допомогу.

«За результатами проведених експертних досліджень встановлено, що водій КІА перебував у нетверезому стані. Нині його затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України», - зазначає поліція.

Потерпілий поліцейський, 29-річний капітан поліції, перебував у складі слідчо-оперативної групи ГУНП, яка документувала дорожньо-транспортну пригоду із загиблим. У момент ДТП з KІА Sorento поліцейські супроводжували на спецмайданчик у Житомирі транспортний засіб, причетний до ДТП у Новоград-Волинському районі.

Нині триває з’ясування всіх обставин ДТП у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Ранкове відео Максима Овчарова

Нагадаємо, в липпні 2016 територіальні підрозділи та служби ГУНП у Житомирській області отримали 5 нових службових автомобілів Renault Dokker.

Як повідомляв Житомир.info, у серпні 2018 поблизу Житнього ринку в Житомирі Skoda врізалась в автомобіль поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поліцейське авто ДТП Renault Dokker  
Матеріали по темі