Місто

Директор комунального підприємства запевнив, що до завершення толоки Житомир буде чистим

3 April 2019, 10:34

Директор комунального підприємства КАТП-0628, яке займається вивезенням побутових відходів, Сергій Колесник запевнив, що до завершення толоки проблема зі сміттям буде вирішена.

Питання сміття 3 квітня на черговому засіданні міськвиконкому підняв мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Є дуже незадоволені якістю вивезення сміття. Тому давалось два тижні на владнання ситуації, і наступного понеділка маємо знову збиратися з підприємствами, які вивозять сміття. Яка на сьогоднішній день ситуація?», - запитав мер у директора КАТП-0628 під час розгляду питання про фінансовий звіт підприємства.

«Це зима і це сезон, за цей час місто підчистилось і сподіваюсь до 13-15 числа, до завершення толоки, місто буде чисте. На сьогоднішній день ми переформували маршрути і працюємо в повному режимі й у вихідні дні. Тому можу запевнити, що перенакопичення сміття не буде», - відповів Сергій Колесник.

Член виконкому Світлана Пивоварова, приватний ЖЕК якої теж займається вивезенням сміття, цікавилася чи виділялись кошти на придбання нових контейнерів КАТП, оскільки це агресивне середовище і їх треба періодично замінювати. Мер Сергій Сухомлин відповів, що на наступній сесії планується виділення коштів на придбання контейнерів для закладів освіти, а контейнери підприємства ще в достатньо нормальному стані.

Нагадаємо, 25 березня мер дав два тижні профільному заступнику Сергію Кондратюку та підприємствам, які займаються вивезенням побутових відходів, на наведення ладу зі сміттям у Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2019 мер підписав розпорядження про весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання, 21 березня комунальні служби Житомира почали мести і гребти. Благоустрій, до якого долучилися житомиряни, триватиме 6 тижнів і завершиться 25 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком сміття Колесник  
Матеріали по темі