Події

​Житомиряни прийшли на водосховище ловити рибу і затримали двох браконьєрів з сітками

8 April 2019, 12:12

7 квітня поблизу греблі на Житомирському водосховищі двоє рибалок помітили браконьєрів, які ловили рибу сітками. Молоді люди зателефонували до поліції, де їхній виклик переадресували рибоохоронному патрулю. До приїзду патруля чоловіки стежили за браконьєрами, щоб ті не втекли.

Про цю подію на Житомирському водосховищі повідомив Житомирський рибоохоронний патруль і виклав у соцмережі відео з місця затримання браконьєрів.

«7 квітня 2019 року близько 16 години на «гарячу лінію» Житомирського рибоохоронного патруля надійшло повідомлення від небайдужого громадянина про браконьєрський вилов риби. Інцидент стався на водосховищі у м. Житомир, поблизу греблі. Стосовно правопорушника оформлено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). За допомогою двох сіток була виловлена така риба: окунь - 8 екз., плітка - 22 екз., лящ - 11 екз. Загальна вага водних біоресурсів - 0,8 кг - уся риба була маломірною. Проте збитки, завдані рибному господарству, становлять 3 876 грн», - йдеться у повідомленні рибоохорони.

Відео Житомирського рибоохоронного патруля

У відомстві також просять повідомляти про виявлені порушення правил рибальства за номерами «гарячої лінії» Житомирського рибоохоронного патруля: 067-414-60-74 та (0412) 24-57-81.

Як повідомляв Житомир.info, у перший день нерестової заборони, 1 квітня 2019 року, на річці Лісна поблизу села Бондарці Житомирського району рибоохоронний патруль затримав чоловіка, який ловив сітками рибу на юшку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: браконьэр риба рибоохоронний патруль 
Матеріали по темі