Влада

Житомирським поліцейським охорони передали три службових Renault

24 April 2019, 14:03

Автопарк житомирських поліцейських охорони поповнився трьома новими службовими автомобілями.

Про це у Facebook 24 квітня написав начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Сьогодні разом із заступником Департаменту Державної служби охорони НПУ Олегом Іващенком вручили ключі від трьох службових автомобілів Renault Dokker та Renault Logan регіональному підрозділу УДПО», – йдеться у дописі Вячеслава Печененка.

Він також зауважив, що технічне забезпечення – один з головних факторів успішної роботи правоохоронців.

«Банально, але матеріально-технічне забезпечення – один з ключових факторів успішності роботи поліцейського. Сучасні автомобілі обладнані необхідними приладами та пристосовані до вимог поліцейської служби», – зазначив начальник ГУНП.

Нагадаємо, близько 1,5 місяця тому, 4 березня 2019 року, поліцейські Житомира, Малина та конвойна служба отримали 6 нових службових автомобілів.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2017 замість застарілих УАЗиків та ВАЗів у відділках поліції області з’явилися 18 новеньких позашляховиків Mitsubishi Outlander з електродвигунами. За підсумками 2017 року Чуднівське відділення поліції та Коростенський відділ отримали автомобілі Volkswagen Passat та ВАЗ 2110.

У лютому 2018 року поліцейські Житомирської області отримали 15 нових автомобілів Skoda Rapid та Renault Duster та автобус Isuzu, а в грудні того ж року - новенькі Renault, які були придбані за кошти держбюджету.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автомобіль ГУНП поліція  
Матеріали по темі