Місто

Юнаки та дівчата з усієї України зібралися в Житомирському військовому інституті, де стартував вишкіл «Джура-Десантник»

11 May 2019, 12:42

У Житомирській області стартував Всеукраїнський вишкіл «Джура-Десантник». У ньому беруть участь понад 200 юнаків та дівчат з усієї України.

Про це 11 травня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Відкриття відбулося 11 травня на території Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова.

До 14 травня учасники братимуть участь у змаганнях, практичних завданнях у військових частинах та на полігоні, стрілятимуть зі справжньої зброї, вивчатимуть теорію та історію військової справи. Своїми знаннями та досвідом із молодим поколінням будуть ділитися військовослужбовці десантно-штурмових військ, курсанти та викладачі Житомирського військового інституту ім. С.П. Корольова, пластуни.

«Захід дозволить познайомити молодь із військовою справою, десантниками, про яких говорить увесь світ, побачити військову службу зсередини, щоб, можливо, за кілька років учасники вишколу вступили до лав Збройних Сил України», – зауважують у прес-службі ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, у травні 2018 року на базі військової частини 95-ї окремої десантно-штурмової бригади на Богунії у Житомирі проходила Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вишкіл навчання військовий інститут десантник  
Матеріали по темі